Het is veel makkelijker om schoenen voor kinderen te vinden dan voor volwassenen. Mensen denken vaak dat te veel kleur of printjes op schoenen niet kunnen voor volwassenen. Voor kinderen ligt dat totaal anders. Voor hen vind je de leukste sneakers, sandalen en laarzen in alle kleuren! Een bekend kinderschoenenmerk in Nederland is Shoesme. Dit merk heeft precies wat ons land nodig heeft, want van regelaarzen tot sandalen heeft dit merk alles voor je kindje. Het leukste van alles is dat je schoenen in felle kleuren en mooie prints kan kopen. Wat buiten jouw comfort zone ligt staat bij je kind vast heel schattig! Wanneer je de schoenen van Shoesme draagt én hoe je deze combineert lees je hier.

Shoesme sandaaltjes in de zomer

Als er een seizoen is waarin we allemaal lekker veel kleur kunnen dragen dan is dat de zomer. Elk jaar is iedereen weer blij als we onze leukste kleding uit de kast kunnen halen. Vooral kinderkleding voor in de zomer is onwijs leuk. Je ziet veel kleuren als geel en roze voorbijkomen (geweldig). Shoesme kindersandalen passen perfect in dit plaatje, want de sandalen hebben superleuke kleuren. Bij sommige modellen zit er zelfs heel leuke hangers en franjes aan de schoenen. Heb je sandalen nodig voor je kindje dan is Shoesme het merk waar je moet zijn!

Kleding combineren met Shoesme

De beste kledingcombinaties bestaan uit shirts, een broek , schoenen en misschien een vestje. Heb je voor je kindje shoesme kinderschoenen gekocht dan is het wel zo fijn als je weet hoe je deze het beste kunt combineren. Laten we beginnen met de in Nederland gebruikelijke ’regenlaarzen’. Veel mensen denken dat deze schoenen niet fashionable kunnen zijn, maar niet is minder waar. Door de regenlaarzen aan te doen met laagjes ziet het er perfect uit. Denk aan een T-shirt en daarover een langere jas. Let er wel op dat de benen van je kindje niet helemaal verdwijnen, want dat kan leiden tot een slobberige uitstraling. De sneakers van Shoesme zijn daarentegen met vrijwel alles goed te combineren. Of het nu met een broek een rokje of een jurk gedragen wordt, het ziet er super schattig uit!  Denk er bij een opvallende kleur schoenen wel over na dat je in de kleding niet nog meer kleuren terug ziet.

Online  Shoesme schoenen bestellen

De schoenen voor je kindje kun je tegenwoordig gewoon online bestellen. Ook dit leuke merk vind je online. Bij kleertjes.com vind je onder andere een groot aanbod aan Shoesme kinderschoenen. Kleed jouw kindje deze zomer ook lekker fleurig en bestel alles online! Kinderkleding shoppen is zo nóg gemakkelijker!shoesme