Je kent het wel: je hebt nieuwe sneakers, maar niet echt een goede bijpassende tas. Maar wacht: daar is de Kipling tas! Er zijn maar weinig dingen meer lit dan een Kipling tas bij (bijvoorbeeld) Converse sneakers, Nike sneakers, of Adidas sneakers. Dat komt denk ik door de enigszins basic en oldschool look van de Kipling tas. Zelf heb ik er twee: een lichtgrijze en een lichtblauwe. Door de lichte en toegankelijke kleuren passen de tassen bij een groot aantal spijkerbroeken, chino’s en sneakers. Zelfs bij een trackpants of loungebroek staat een Kipling tas erg goed. Vandaar dat ik dit blog schrijf over deze tas!

Zo lang als het goed matcht bij sneakers

We zijn natuurlijk op zoek naar gave tassen en andere bijpassende accessoires bij onze sneakers. Dan kan het soms wel even duren voordat je de juiste vindt. Ga er dus maar vanuit dat ik lang en goed heb gezocht voordat ik uitkwam bij de Kipling tas. Combineren met sneakers is namelijk lang niet altijd zo eenvoudig als je zou denken. Als je een rugzak wil, ja dan ben je snel klaar! Ik ben zelf echter meer een fan van schoudertassen en crossbody tassen, wat me ertoe heeft gezet om hier naar op zoek te gaan. Zo lang als het maar goed matcht bij sneakers, vind ik het goed!

Een Kipling tas: waar koop je die?

Online natuurlijk! Met een vlugge zoekopdracht in Google kom je al snel terecht bij verschillende online retailers. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de juiste tas uitkiezen, bestellen en wachten. Wanneer je de tas liever gelijk in je bezit hebt wanneer je je geld uitgeeft, tja dan zal je toch echt de stad in moeten! Dan moet je echter wel weer op zoek naar een winkel waar ze Kipling tassen verkopen. Een beter alternatief is om te shoppen bij Brandfield: een online webshop. Hier vind je elke tas die je maar wil van dit merk, ideaal!

Grote collectie, veel voordeel

Wil je nog een voordeel horen over de Kipling tas? Ze zijn niet duur. In vergelijking met andere merken en modellen voor tassen, zijn de crossbody bags van Kipling zelfs goedkoop. Sommige kun je al in huis halen voor minder dan dertig euro! Die vind je natuurlijk gewoon in de webshop van Brandfield. Hier hebben ze namelijk een grote collectie, zo groot dat ze soms tassen in de aanbieding doen om plek te maken voor een nieuwe collectie. Veel winkelplezier dus maar!