Nubikk damesschoenen veroveren sinds 2012 in rap tempo de markt. Het jonge, moderne merk is nog maar een paar jaar oud, maar Nubikk damesschoenen zijn nu al een begrip. En niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en België. Dat is niet zo verwonderlijk want het merk streeft naar toegankelijke, high end ontwerpen voor een breed publiek. En dat lukt ze tot nu toe aardig.

Nubikk damesschoenen: een korte geschiedenis

Hoewel het merk nog relatief jong is, zie je de schoenen inmiddels overal in het straatbeeld verschijnen. Nubikk werd op 15 maart 2012 opgericht en ze wonnen in 2014 al de Zilveren Schoen voor het snelst opkomende   nieuwe merk. Het merk is gevestigd in Nederland, in Waalwijk om precies te zijn. Nubikk damesschoenen zijn inmiddels erg populair. Het merk staat voor een relaxed, stijlvol en comfortabel leven en dat dragen de Nubikk damesschoenen dan ook allemaal uit. Ze hebben een tijdloos design waardoor ze makkelijk passen bij elke garderobe.

Volg het op Facebook

Nubikk damesschoenen ogen jeugdig, maar tegelijkertijd ook klassiek en elegant. En dat raakt een groot publiek. Op Facebook heeft het bedrijf inmiddels meer dan 63.000 volgers. Zij worden getrakteerd op mooie plaatjes van de nieuwste Nubikk damesschoenen. En regelmatig volgt daarop een enthousiast: ‘Die wil ik!’ Dat mensen hier zo enthousiast van worden is begrijpelijk want Nubikk damesschoenen zijn stoer en gebaseerd op het straatleven. De leuke details in zilver, goud en rosé, maken de schoenen helemaal af.

En natuurlijk ook sneakers

Nubikk damesschoenen leveren natuurlijk ook sneakers. Sneakers zijn oorspronkelijk sportschoenen maar zoals iedereen weet worden sneakers inmiddels altijd en overal gedragen. De schoenen zijn licht van gewicht en hebben een kunststof zool. Met de prints op sneakers kun je helemaal losgaan en je ziet ze dan ook in allerlei felle kleuren. Nubikk damesschoenen speelt ook in op die trend en levert haar sneakers af in opvallende kleuren en met mooie prints. Maar ze schuwen ook de wat meer ingetogen stijl niet zodat je deze sneakers overal kunt dragen. En dat doe je met plezier want bij Nubikk is het draagcomfort net zo belangrijk als de stijl of de kleur.

Sla je slag

Het mag duidelijk zijn dat Nubikk nog lange tijd op de markt zal blijven. Dit merk wordt meer en meer een begrip. Zomer en winter, in elk seizoen heb je een passend paar schoenen. Dus sla je slag en koop dit mooie Nederlandse merk.