Zoveel mensen, zoveel sneakers. Bijna ieder jaar wordt er weer een nieuw bedrijf opgestart die de meest indrukwekkende schoenen op de markt wil brengen. Zo ook Antony Morato. Al is dit bedrijf ondertussen al een gevestigde naam in de modewereld, toch kennen niet veel mensen dit merk. Daar moet naar mijn mening verandering in komen. Zoals je weet ben ik gek op sneakers. De sneakers van Antony Morato zijn niet alleen erg mooi en comfortabel. Ze zijn ook nog eens van prachtige Italiaanse kwaliteit. Dat is natuurlijk nog niet alles. Er is nog veel meer te vertellen over het indrukwekkende merk Antony Morato.

Drie Italiaanse broers bundelen krachten

In 2007 besloten drie Italiaanse broers dat het tijd was voor verandering. De prijzen van kleding in Italiƫ gingen door het dak. Het was hoog tijd dat het heft in eigen handen werd genomen. Dus zo geschiedde. Lello, Giovanni en Tania Caldarelli besloten om een eigen modemerk te starten. De insteek was om trendy, hippe kleding te creƫren voor de jongeren. Antony Morato was geboren doordat de drie Italiaanse broers hun individuele krachten besloten te bundelen. Gelukkig maar, want de sneakers had ik echt niet willen missen!

De drie collecties van Antony Morato

Momenteel heeft het modelabel Antony Morato drie lijnen. Hetzelfde aantal collecties als het aantal broers. De drie lijnen heten: Black, Gold en Silver. Elke collectie is gericht op een ander doeleinde. Zo zijn alle kledingstukken van de Black collectie uitermate geschikt om te dragen in het alledaagse leven. De sneakers uit deze lijn van Antony Morato zijn mijn persoonlijke favoriet. In de Gold collectie vind je vooral alles gericht op denim. Ben je daar geen fan van? Neem dan een kijkje in de Silver lijn van Antony Morato. In die collectie vind je alle sportswear. Kortom, genoeg keuze voor een perfect paar sneakers.

Schoenen van Italiaanse kwaliteit

Zoals je kan verwachten van een modelabel met Italiaanse roots, staat kwaliteit hoog in het vaandel bij Antony Morato. Alle items die de naam van het merk dragen zijn clean en gemaakt van alleen maar topkwaliteit materiaal. Dat kunnen natuurlijk alleen Italianen. Zeker als je schoenen van kwaliteit wil, zit je bij dit merk goed. Naast kleding en prachtige schoenen heeft het merk ook allerlei stijlvolle accessoires in het assortiment. Denk hierbij aan praktische tassen voor heren of stevige riemen die elke outfit compleet maken. Werkelijk alles dat Antony Morato op de markt brengt is hip, stijlvol, jeugdig en toch elegant.