Laatst was ik met mijn moeder aan het praten over waarom ik altijd sneakers draag. Ik ben echt een sneaker fanaat, en draag alleen maar sneakers. Dit tot ergernis van mijn moeder, omdat ik als het sneeuwt altijd klaag over koude voeten. Mijn moeder heeft een paar jaar een operatie aan haar rug gehad. Daardoor heeft ze snel last van haar rug. Lange afstanden lopen zit er niet meer in, tenzij ze goede schoenen aan heeft. Het nadeel voor haar is dat de enige fijne schoenen of sportschoenen zijn, of bergschoenen. Beide zijn niet echt fashionable om elke dag aan te doen naar werk bijvoorbeeld. Mijn moeder vertelde ook dat veel vriendinnen van haar het ook lastig vinden om leuke, fijne schoenen te vinden. Sneakers dragen wordt vaak tegen geprotesteerd door hun kinderen, omdat ze dan dezelfde schoenen dragen als klasgenootjes. Daardoor begon ik me af te vragen of er een tussenweg bestaat. Hoe kunnen vrouwen op leeftijd wel sneakers dragen, maar er niet fout uit zien? Gabor schoenen gaf de uitkomst. Ze verkopen hippe sneakers, die ook nog eens heel fijn lopen. Daarnaast zul je geen tieners in deze schoenen tegenkomen.

Gabor schoenen om zo in te stappen

Als eerste zijn Gabor schoenen te verkrijgen in een soort instap-sneakers. Deze sneakers zijn laag van model, en hebben geen veters of klittenband. In plaats daarvan zit er elastiek in de tong van de schoen. Zo kun je makkelijk in en uit de schoen stappen, maar zal hij strak genoeg om je voet zitten. Deze Gabor schoenen zijn vooral in lichte kleuren verkrijgbaar, en zijn daarom erg geschikt voor in de lente en in de zomer.

Vetersneakers van Gabor schoenen

Ook zijn er Gabor schoenen met veters. Dit zijn sneakers die qua uiterlijk een beetje te vergelijken zijn met de klassieke All Stars. Deze schoenen zijn een favoriet van mijn moeder, omdat de tijdloze uitstraling bij elke leeftijdscategorie past. Ook deze schoenen zijn vooral in lichte kleuren verkrijgbaar. Voor in de zomer de ideale luchtige schoen, die door de dikke zool wel fijn loopt!

Stijlvolle sneakers met dikke zool

Als laatste zijn er Gabor schoenen die een hele dikke, hippe zool hebben. De schoenen hebben een glanzend uiterlijk, en zijn vooral verkrijgbaar in donkere kleuren. De Gabor schoenen zijn daarom perfect voor deze gure dagen. Op deze manier kunnen mijn moeder en haar vriendinnen zelfs in de winter sneakers dragen. De schoenen van Gabor zijn de uitkomst gebleken voor mijn moeder en haar loop-problemen. Voor iedere vrouw die met hetzelfde probleem kampt, kan ik de schoenen van Gabor alleen maar aanbevelen!