Je kunt natuurlijk gewoon saai je schoenen aan doen zoals iedereen dat doet. Er is niks mis mee en het ziet het natuurlijk gewoon goed uit. Toch is het leuk als je eens iets anders kunt doen met je simpele sneakers waar iedereen mee rondloopt. Met de tips die je in deze blog leest, zulle je outfits niet meer hetzelfde zijn. Ben je klaar voor een wat creatievere look dan hebben wij zeker wat leuke ideeën voor je. Met sneakers die er anders uitzien dan die van de massa zal je zeker opvallen.

Gekleurde veters

Je moet het wel durven én weten wanneer je het wel en niet kunt aandoen. Met veters in een andere kleur dan je schoenen zien je schoenen én je kleding er meteen een stuk leuker uit. Niet iedereen durft dit te doen dus zal het meteen opvallen als jij het wel doet. Kies wel een goede kleur, want het kan er ook voor zorgen dat je outfit er juist door wordt verpest. Tip: vermijd het mengen van contrasterende kleuren. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de schoenen niet meer tot hun recht komen door het opvallen van de veters.

Leuke sokken

Wie happy socks niet kent heeft waarschijnlijk onder een steen geleefd. Het merk is namelijk al langere tijd populair door hun leuke sokken. Happy socks voor heren zijn erg leuk om aan te doen als je ze nog een beetje kunt zien. Met broeken die precies tot op je enkels komen doen de sokken het goed. Als je dan gaat zitten, zijn de sokken zichtbaar. De happy socks voor heren variëren van een zwart-witte print tot felgekleurde sokken met strepen. Het maakt dus niet uit hoe gek je sokken mogen zijn, want de happy socks voor heren zullen bij iedereen en elke kledingstijl leuk staan.

Je schoenen costumizen

Op de websites van de grotere sportmerken kun je tegenwoordig zelf (gedeeltelijk) je schoenen ontwerpen. Dat kan je dus ook helpen om je te onderscheiden van anderen. Je kunt een model kiezen en hier vervolgens zelf de kleuren bij zoeken. Dit kan voor alle vlakjes van de schoenen. Bij sommige modellen kun je ook de zool van de schoenen zelf ontwerpen. Het kan natuurlijk dat er iemand is die dezelfde creatie maakt als jij, dus helemaal uniek zal je niet zijn. Hoe je het ook aanpakt, met deze tips zal je één van de weinige zijn met sneakers die opvallen , apart én leuk zijn.