2019 is het jaar van de vrouwelijke rondingen en een maatje meer. Waar we een aantal jaar geleden nog proberen onszelf in een maatje 36 of 38 te krijgen, staat dit jaar helemaal in het tekenen van jezelf zijn en blijven. En waarom ook niet? Je bent prachtig zoals je bent! Met of zonder rondingen, met of zonder maatje meer. Toch is het wel belangrijk hoe je, je moet kleding. Dit geldt overigens voor alle vrouwen. Ken je lichaam en weet wat jouw schoonheden zijn. Een prachtige taille? Benadruk deze met een getailleerde jurkje of een riempje in de taille. Lange benen? Show ze met een skinny jeans. In dit blog een aantal kledingitems die jouw schoonheden zullen benadrukken.

Blouse van Sara Lindholm

Ben je gezegend met een prachtige boezem? Dan is deze blouse echt iets voor jou. De blouse is voorzien van een v-hals waardoor de boezem niet heel overdreven maar wel wordt benadrukt. De top sluit mooi hoog af waardoor het geheel er heel elegant uitziet. Soms kan een top met v-hals er iets wat ordinair uitziet als de v-hals te laag is uitgesneden. Bij deze blouse is dat dus niet het geval. Daarnaast is het ook gemaakt van een prachtige stof en loopt de blouse aan de onderkant iets wijder uit waardoor hij eventuele kleine lovehandles perfect wegwerkt. Ook van de wijde, uitlopende mouwen zijn we groot fan. Een prachtig voorbeeld van een exemplaar uit grote maten mode.

7/8 broek uit de M. Collection

Heb jij een paar prachtige mooie lange benen? Dan is deze 7/8 broek waarschijnlijk echt iets voor jou. Deze broek kun je echt alleen hebben als je in het bezit bent van een paar lange stelten. Doordat de broek boven de enkel eindigt tonen je benen optie iets korter. Heb je korte benen dan wil je dit natuurlijk het liefst vermijden. De broek is verder mooi aangesloten aan het lichaam en met een paar stoere enkellaarzen of een paar prachtige stijlvolle hakken is deze broek perfect voor nettere gelegenheden.

Jurk van Paola

Heb je een taille waar menig vrouw jaloers op is? Deze jurk uit de grote maten mode is dan perfect voor jou. De jurk valt mooi langs het lichaam en in de taille voorzien van een strik. Deze strik trekt eigenlijk vooral de aandacht bij deze jurk waardoor de aandacht automatisch richting je taille gaat en die mag gezien worden. Ook voor dames zonder taille kan deze jurk wonderen verrichten. Trek je jurk iets boven de ceintuur uit waardoor je een optische taille vormt.