Birkenstock hoort bij de zomer

Het mooie weer staat voor de deur. Voor de meeste van ons betekent dit dat de slippers en sandalen weer uit de kast getrokken kunnen worden. Het is gewoon heerlijk als de zomer begint. Een heuse trend die we elk jaar weer zien, zijn de welbekende slippers en sandalen van Birkenstock. Als er een merk is met goede slippers en sandalen, dan is het Birkenstock wel. Het merk heeft voor iedereen wel een ontwerp dat goed past.

Birkenstock voordelen

De slippers en sandalen van Birkenstock zijn niet als de slippers die je van andere merken koopt. Naast de vele kleuren en modellen waar ze in verkrijgbaar zijn, hebben de slippers ook gezondheidsvoordelen. Door de vorm van de zool staat de rug beter in verhouding met de benen. Hierdoor sta je beter. Ook zorgt de vorm van de zool ervoor dat je een betere grip hebt. Je kent het wel, dat moment dat je rent en je slipper vliegt de andere kant op. Met Birkenstock is de kans dat dit gebeurd nihil. De meeste mensen kennen deze voordelen niet en toch is dit merk erg bekend.

Design van Birkenstock

De slipper en sandalen van het merk komen  in veel verschillende kleuren en modellen. Naast kleuren als zwart, wit en grijs, worden er ook kleurrijke slippers aangeboden in kleuren als geel en groen.  De  modellen van  Birkenstock hebben allemaal een uniek aspect. Waar Gizeh erg op een normale teenslipper lijkt, is het model Rio toch echt een sandaal. Er is voor elke wens een passend design. En het leuke is dat de gezondheidsvoordelen op elk model van toepassing zijn.

Kindersandalen

Aan de  kleinste onder ons is uiteraard ook gedacht. Voor kinderen heeft Birkenstock een aparte lijn met de meest schattige sandaaltjes. De kindersandaaltjes komen in heel kleurrijke uitvoeringen. Ook hebben deze een handige sluit mogelijkheid aan de achterkant. Voor kinderen is dit natuurlijk ideaal, der sandaaltjes vliegen daardoor niet uit doordat ze goed vastzitten.

 Birkenstock voor op het werk

Werk je in de zorg, dan zijn de klompen en muilen van het merk perfect. Voor mensen met een baan in de zorg is het belangrijk dat ze de juiste schoenen dragen zodat ze de hele dag zonder problemen heen en weer kunnen blijven lopen. De klompen en muilen van Birkenstock zijn hier uitermate geschikt voor. Makkelijk aan te trekken en ook nog eens goed voor je rug.

Wat je nog niet wist

Wat veel mensen niet weten, is dat het merk behalve slippers en sandalen ook laarzen, sneakers, bootschoenen en ballerina’s heeft. De slippers en sandalen zijn natuurlijk geweldig, maar ook de andere schoenen van het merk zijn behoorlijk kwalitatief.

Birkenstock